846 Bewertungen
8,7

Unsere Gäste bewerten die Unterkunft mit einem Durchschnitt von 8,7.

 
846 bewertungen
 1. 10

  De huisjes zijn van alle gemakken voorzien voor baby’s en kinderen (zo fijn om niet alles mee te hoeven nemen zoals wipstoel, box, mobiel, spelletjes en zelfs onesies in de kast!!) Nog nooit eerder meegemaakt dat een huisje zo compleet is ingericht! Super! Het uitzicht met het paard en de pony was fantastisch wakker worden /aan de ontbijttafel zitten. Waren verbaasd over de service zoals dat de bedden al waren opgemaakt terwijl wij dit niet hadden aangevraagd als extra (extra verwennerij). Daarbij nog een heerlijke appeltaart ontvangen en een compensatie voor het zwembadbezoek ivm lage temperatuur zwembad op park ivm onze baby van 3 maanden. Hebben heerlijk gezwommen in Wierden. Zo attent en klantvriendelijk. Hadden we niet verwacht en daarom een super gaaf weekend gehad voor ons allemaal! Wij komen zeker terug.

  Dezember 2019 -  übernachtete in 5-persoons baby- & kinderbungalow | Thema: Boerderij

 2. 9,4

  Der Extra-Service mit Betten zurecht machen und Kuchen war toll!

  Dezember 2019 -  übernachtete in Baumhaus

 3. 9,2

  We hebben een super gezellig Sinterklaas weekend gehad.We werden heel vriendelijk onthaald door het personeel van de receptie. Het animatieteam heeft het ook perfect geregeld voor de kinderen.We komen zeker een keer terug!

  Dezember 2019 -  übernachtete in Ferienhäuschen für 5 Personen mit Sauna

 4. 7,3

  Heel leuk huisje! Alles aanwezig voor de baby en speelgoed voor de wat oudere kids. Leuk ingericht en van alles voorzien.

  Dezember 2019 -  übernachtete in 5-persoons baby- & kinderbungalow | Thema: Boerderij

 5. 8,4

  Onwijs leuke activiteiten met de pieten! Ontbijt brengen, knutselen, pietengym, Sint en pieten aan huis. Erg leuk, mijn kinderen hebben volop genoten. Heerlijk uitgebreide ontbijtpakketten, sfeervol ingerichte accommodatie.

  Dezember 2019 -  übernachtete in Ferienhäuschen für 5 Personen mit Sauna

 6. 8,4

  Super leuk Sinterklaas weekend bij jullie gehad!! De kinderen hebben super genoten! Dank!

  Dezember 2019 -  übernachtete in 5-persoons baby- & kinderbungalow | Thema: Ridders & Prinsessen

 7. 10

  Wij zaten er het sinterklaas weekend, alles was op en top geregeld de kinderen , maar ook wij hebben genoten .. ik kan geen min punten benoemen

  Dezember 2019 -  übernachtete in River Cabin 4 personen

 8. 9,3

  Echt een super leuk Sinterklaas weekend verblijf gehad :)

  Dezember 2019 -  übernachtete in 6-Personen-Chalet mit Sauna und 3 Schlafzimmern

 9. 8,5

  Wij hebben heel erg genoten van ons Sinterklaas weekend! Alles was super goed geregeld en wij vonden het top! We gaan dit in gedachten houden voor volgend jaar. Het enige vervelende was dat de zandspeeltuin op zondag dicht was en dat het zwembad niet verwarmd was. Dit was ons van te voren verteld, niets aan te doen maar wel jammer!! Bedankt! Familie lukassen

  Dezember 2019 -  übernachtete in 8-persoons kinderbungalow | Thema: Boerderij

 10. 9,1

  Sinterklaas arrangement gehad in 1 woord geweldig. Ons Zoontje Milan heeft ontzettend genoten. Slaapkamer vond hij ook ontzettend leuk,slapen gaan was 1 groot feest in zon stoer bed.

  Dezember 2019 -  übernachtete in Themenbungalow für Kinder | 6 Personen